Voor jou

Ontwerpstudio - Dtp/Prepress studio

Met de grootste zorg ontwerpen en bedenken we voor jou de mooiste logo's, flyers, brochures en websites. Een team van grafische geschoolde en creatieve mensen maakt precies wat jij wenst. Je zal altijd positief verrast worden! We werken met de bekende grafische software Adobe Illustrator, Photoshop en Indesign. Heeft u reeds bestanden die voortkomen uit deze software, dan maken we graag een restyle of kunnen we makkelijk correcties uitvoeren.


In onze studio produceren we ook websites. Onze websites zijn gebaseerd op wordpress waardoor je, mocht dit gewenst zijn, na oplevering, zelf de website kan onderhouden. Onze designs zijn zeer uiteenlopend.


Drukwerk en Printwerk

Ons drukwerk en printwerk wordt vervaardigd op verschillende locaties. Speciaal offset drukwerk is ander soort drukwerk als het maken van 100 zwart/wit of kleurenprintjes. Maar alles kan en niets moet. Het drukwerk wordt vervaardigd op de meest moderne drukpersen met verschillende soorten rastervormen en rasterfijnheden.Kleurenleer is een must

Werk je in de grafische industrie dan is kleurenleer een must. RGB kleuren daar waar het gaat over online, CMYK daar waar het gaat om drukwerk. We werken met de bekende pantone waaiers als we aparte kleuren moeten drukken en of we de kleur in full colour opbouw zo goed mogelijk moeten benaderen.